En sparringspartner kommer opprinnelig fra boksing, en treningspartner. Men kan også være en personlig assistent, eller en samarbeidspartner. Her har du en av flere definisjoner, her har du vår definisjon.

Hvert kundeoppdrag er unikt og krever en særskilt tilnærming. De beste løsningene trekker alltid på solid innsikt, bred kommunikasjonsfaglig kompetanse, stort engasjement og målrettet kreativitet. Vår virksomhetsforståelse og gjennomføringskraft gjør oss til rådgivere som er strategiske i det operative arbeidet.

Vi er en sparringspartner som lytter aktivt, bidrar til gode beslutninger og skaper effekt for kundene våre.

Vi jobber målrettet for å gi deg og dine nærmeste den gode følelsen, de rette målene, og den positive tanken.

 

VÅRT TILBUD

Bli med oss

Vår filosofi er utviklet gjennom mange år med erfaring, vårt viktigste motto er "å lytte med store ører", som gir deg gode og nære samtaler, der fokus er dine ønsker og prioriteringer, men der også de gode rådene kan komme, enten du er idrettsutøver, næringslivsleder, kunstner eller bare en person som vil litt mer....


 

    Ta kontakt for nærmere avtale, skriv gjerne litt om deg selv og hvordan du tenker at du vil "styre" livet ditt

Litt info om vårt team

Tom Kjetil Olsen (Daglig leder og sparringspartner)

Med 23 års erfaring fra salg og markedsføring, og de siste 12 årene som helsearbeider, har TK opparbeidet seg et stort nettverk og masse erfaring. Har holdt mange foredrag de siste 20 årene, har også skrevet motivasjonsbok, og hatt med kjendiser på tur. Som eventmaker har han også bak seg 15 år som arrangør av konserter, foredrag, kick-off, og seminar.

Vi har rådgivere, altså sparringspartnere i flere områder. 

I Stavanger, Kristiansand, Oslo og Trondheim har vi partnere, som kan hjelpe til med oppfølging. Vil du vite mer så ta gjerne kontakt med Tom Kjetil Olsen på 45516301

Gisle Johnsen (Motivator og sparringspartner)

Johnsen er en av landets sprekeste i sin alder, har erfaring som skihopper, syklist, langrenn, og ikke minst innen maraton og triatlon, Gisle har til og med deltatt i VM på Hawaii. Johnsen har mange års erfaring som PT, og har gode filosofier og teorier.

Vår podcast

Vil du høre på Motivasjonspreik, vår podcast klikk her

Motivasjonspreik

I august 2020 startet Gisle Johnsen og Tom Kjetil Olsen opp podcasten Motivasjonspreik. Og etter et halvt år med episoder, har gutta mer innhold i podcasten enn noen gang tidligere, for ikke bare har gutta fått mer erfaring, men også fått mye inspirasjon etter å ha møtt mange flotte folk på veien. For de som har lyst til å høre mer kan gå inn på følgende link.